Sunday, February 7, 2010

maafkan daku..

assalamualaikum..
saya nk minta maaf banyak-banyak sebab tak sempat nak update bl0g ni. Sebulan tak update, silap saya kerana tak mencari masa untuk update blog ni..doakan agar saya diberi kemudahan dalam setiap urusan di sini. InsyaALLAH, ada masa nanti saya akan post beberapa artikel yang dah tersedia, cuma tak berkesempatan nak post..hehe

tiada apa yang nak cakap melainkan seinfiniti kemaafan ku mohon daripada ikhwah sekalian..sekarang ni pun, saya hanya menaip menggunakan 'keypad' handphone..

teringin sangat nak update artikel yang dah tersedia tapi apakan daya. harap sekalian dapat bersabar menantikan post yang akan datang..

wallahua'lam..

:: followers ::