Thursday, September 29, 2011

:: 3 september 2011 ::

Wah..tak sangka pulak, hari ni dah masuk minggu ke-4 aku di kampus ni. Rasa macam nak refresh je detik-detik aku sampai kat sini.

:: 3 September ::

Esok nak fly balik KL dah. Dan aku??? Pergh..macam biasa, maklumlah..masih dalam mood raya. So, malam last tu aku sempat lagi beraya kat umah member walaupun beg masih terbongkang luas tak isi pakaian lagi..plus, parents pun dah bising suruh aku packing..hehe..

Beraya punya pasal, aku postpone packing barang. Dalam plan, aku nak packing esok subuh tak pun tengah malam nanti. Kalau korang nak tahu, biasanya, malam last sebelum flight ni aku memang takkan tidur malam paling kurang pun tidur kejap je(ceh, tidur jugak kn..)

Sebolehnya aku nak hirup udara segar di bumi Sabah ni sepuas-puasnya. Kata orang ajal maut di tangan Allah. Entahlah. Aku selalu berfikiran sedemikian, mungkin agak negative bagi sesetengah orang tapi bagi aku.. The way you think determine who you are. Aku tak ingatlah ni kata-kata siapa..hehe

 :: my beloved family ::

 
:: n_n ::

Terima kasih kepada sahabat dan sahabiah yang turut menceriakan Aidilfitri aku tahun ini, buat sahabat-sahabat yang tak terziarah, kemaafan ku mohon. Sama-sama kita berdoa agar diberi kesempatan untuk bertemu pada masa akan datang. 


Nak tahu apa yang berlaku pada 4 September 2011..??haha
Tunggu ye..I’ll share it to you as soon as possible..
n_n

“Masa takkan pernah menunggu kita. Oleh itu, sentiasalah berpesan-pesan akan kebaikan. Paling kurang pun muhasabah dan memohon maaf akan kekhilafan diri” [ inspired by The Holy Quran, 103 : 1-3 ]

2 comments:

  1. wow..chaiyo2 bro..
    cantek gmbar raya kita..hehe

    ReplyDelete
  2. x bwk buah tgn dr sabah utk akk ke? :)

    ReplyDelete

:: followers ::