Thursday, August 4, 2011

:: ramadhan kali ini : 1 ::

nenonenoneno!!
bunyi ambulance buat aku tersentak, agak-agak bila la aku mau update blog ni..huhu
tp apa kaitan dgn bunyi ambulance..??
*sudah..lupakan

bulan puasa ni korang plan la y terbaik untuk korang eh..

mata,
mulut,
telinga,
tangan,
kaki,
hatta hidung pn kena jaga sekali..jgn main sumbat jak jari tu..hehe
lagi2 hati..bukan senang nak jaga semua tu..

pagi, petang, siang, malam n waktu2 yang berkaitan..sama-sama kita manfaatkan masa yang ada..

ok la..sampai sini dulu..
esok2 kita cerita perjalanan Ramadhan aku untuk tahun ini..
maklumlah..dah lama x bpuasa sebulan penuh kt rumah..last aku puasa penuh kt rumah time darjah enam kot..hee

oh ya..sebelum terlupa, kalau update blog tu jgn lupa selitkan sedikit peringatan, tak kisah la dalam bentuk apa sekali pun. Bulan Ramadhan ni rugi kalau buat post y xda manfaat. Moga2 y sedikit itu selalu diingat n dlaksana. So, scara x langsung blipat ganda la pahala..*mudah2an mcm tu..n_n

No comments:

Post a Comment

:: followers ::